söndag 14 augusti 2011

Så här ser det ut där jag är

Här kommer min Fototriss från Åland. En härlig sensommardag med lite över 20 grader och solsken. Har tillbringat större delen av dagen ute i min trädgård med två stora projekt:
Det första var att äntligen fixa till den nya soffan vid sydväggen. Brädorna har legat i en hög som man snubblat på hela sommaren men nu är den där, röd och fin. Ser fram emot härliga fikastunder där...

Det andra stora pågående projektet i min trädgård just nu är att kapa ned och föryngringsbeskära min höga risiga syrenhäck. Många stammar att såga av och förvandla till flis.

Sist lite njutning: den stora änglatrumpeten som jag fick som en liten pinne av en kollega för några år sedan blommar för fullt. Hela gården doftar änglatrumpet... Ljuvligt. Nu kan jag sitta på min nya soffa och känna doften av denna härlighet.
Titta gärna på andras fototrissar via länken här till höger.

6 kommentarer:

 1. Fin änglatrumpet du har. Jag hade en ett par år men lyckades ta död på den en vinter.
  Hade 3 underbara dagar på Åland under förra helgen. Åkte kors o tvärs med bil. Får återkomma för en längre tur någon annan gång o utforska ön vidare

  SvaraRadera
 2. Du har då att göra i alla fall.. men du har ni 20 grader .. så skönt för er.. här har det varit lite Höstkänsla idag oxså.. så ser mitt Skåne ut.. men vi får hoppas inte sommaren är slut ännu :) Finfina bilder på din dag :)

  SvaraRadera
 3. Fin trädgård du har. Och fina bilder du visar av den.

  SvaraRadera
 4. Men vilken vacker trädgård du har!
  Härliga bilder av din plats

  SvaraRadera
 5. Vilken kul sofa! Och trädgård. Här kan man värkligen njuta.

  SvaraRadera