söndag 12 februari 2012

12.2 2012

12.2.2012 var min  farmor Teresias födelsedag, om hon  fortfarande levt skulle hon idag fyllt 122. Nu blev hon "bara 90" och dog 1980 så hon fick alldrig uppleva vad hennes barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnbarnbarn hade för sig idag.

Här har varit en grå dag med +grader för första gången på flera veckor. Lite lätt snöfall till och från hela dagen. Skidspåren var inte kul under förmiddagens skidtur. Idag var inte tejpföre!! runt 0 grader och nysnö. Mycket som satt fast under skidorna.
Gick inte skidturen så värst bra så gick det desto bättre i pulkbacken i trädgården. Större delen av eftermiddagen härjade jag med pojkarna i snön. Många turer upp och ned i backen hann det bli.

Snön var nästan kramsnö så vi lyckades få till en liten snögubbe i en paus i pulkåkandet.

I nästa paus blev det massor med änglar på gräsmattan. Både stora stora och små fick vi till.
Efter nästan tre timmar ute i snön var vi duktigt blöta, rödkindade och mörbultade i rumpan efter guppen i backen. Vi sover nog alla gott i kväll misstänker jag.

Vill ni se flera fototrissar så använd länken till höger.

7 kommentarer:

 1. Finns det snö så bara MÅSTE man göra änglar :-) Så är det :-)

  SvaraRadera
 2. Pulka, snögubbar och änglar - det är sportlov det. :))

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig utedag :) Snöänglar är hur fina som helst ;)

  SvaraRadera
 4. Snöänglar i den vita snön så härligt. Skidat har jag inte gjort sen ungdomsdagar.. Säkert kul för er som bor längre upp i landet.. Sparkstötting skulle jag kunna tänka mig ;)

  SvaraRadera
 5. Åh vad söt sista bilden är!

  SvaraRadera
 6. Barnen verkar njuta och snön iallafall!

  SvaraRadera