söndag 1 januari 2012

2011 året då vi mötte våren..

Började med att möta våren i Andalusien. Sportlovsvecka med bil runt i Sydspanien i lövsprickning bland blommande mandelträd och vårblommer. Alhambra, Cordoba morisk magi..

Sedan mötte vi våren lite hemma på Åland och i Katrineholm innan det var dags att nästan möta sommaren i Sydsverige. Fick äntligen se rhododendronbuskarna blomma på Sofiero. Passade också på att hälsa på vänner i Halmstad och Lomma samt återse Dags barndomstrakter i Åstorp och Båstad.

Så fort vårt sommarlov startat drog vi mot nordväst för att ännu en gång möta våren och se träden grönska. Denna gång var det Island runt som var målet. Njöt av den storslagna naturen och landskapet. Jag har varit där flera gånger förut och är lika hänförd varje gång...


Mitt i sommaren kom ännu en liten "vår", Adrian och Casper fick en liten syster Elvira..
Slutar året med en höst och en sk vinter som är mera vår än vinter. Snödropparna har stora knoppar i rabatten och sista höstkantarellerna plockades dagen före julafton. Nyårsaftonskvällen tillbringades delvis i årets byggprojekt; växthuset. Nu tömt på växter men fyllt med glada korv och marshmallowsgrillande barn och glöggdrickande föräldrar..
Gott nytt år 2012 önskar Anna-Lena och Dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar